Haptonomie Delft

Zoek je een praktijk waar je terecht kunt voor haptotherapie of een cursus haptonomie in Delft? In Delft en nu ook in Zoetermeer kun je terecht bij Haptobron. Haptotherapie helpt je om te leven vanuit je gevoel, in dit moment. Je gaat voelen waar jouw behoeften en grenzen liggen, wat belangrijk is voor jou. Hiermee kom je dichter bij jouw kern.  Lees meer over haptotherapie.

Naast haptotherapie geef ik ook trainingen. Met behulp van een cursus haptonomie, word je je bewust van je gevoel en van hoe je keuzes maakt. Pas je je vaak aan of mag je voor jezelf kiezen? Door contact te maken met jezelf en jouw waarheid, kom je erachter wat de patronen, gedachten en gevoelens zijn die je hebt aangeleerd om te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Door een cursus haptonomie van Haptobron leer je jezelf beter kennen en beter naar je gevoel te luisteren. Je bepaalt grenzen en leert hoe je reageert op je omgeving en vice versa.

Je bevindt je op een introductiepagina van Haptobron, ga door naar de homepage

Cursus haptonomie Delft

Haptonomie Delft

Wat houdt de cursus haptonomie in Delft bij Haptobron precies in? De cursus bestaat uit drie dagdelen waarin we verschillende oefeningen uitvoeren. Tijdens het eerste dagdeel leggen we de nadruk op het voelen van de basis in jezelf en trachten we helder te krijgen waar jij de focus op legt in je leven. In de volgende dagdelen gaan we aan de slag met bewustwording: wat zijn jouw drijfveren? Je leert dat je altijd een keuze hebt op verschillende momenten in je leven. Haptobron werkt met kleine groepen zodat er voldoende aandacht voor jou als individu is en we snel tot de kern kunnen komen.

Haptonomie voor jou en je partner

Herken je een of meerdere onderstaande situaties? Dan is een cursus haptonomie voor jullie als stel geen slecht idee!

  • Ik mis de kwaliteit van het samenzijn met mijn partner.
  • Onze relatie voelt alsof we op de automatische piloot leven.
  • Ik heb het gevoel dat we langs elkaar heen leven.
  • Onze relatie is een sleur geworden.
  • Vanwege de kinderen hebben we zo weinig tijd voor elkaar.
  • Ons laatste kind gaat het huis uit. Hoe nu verder?

Samen kijken jullie naar de dingen die jullie belangrijk vinden in de relatie en zoeken we naar jullie diepere verbinding. Zo ontstaat de mogelijkheid voor jullie allebei om te groeien in de relatie.

Contact met Haptobron

Wil je meer informatie over een cursus haptonomie van Haptobron? Of kies je toch liever voor haptotherapie? In Delft bevindt de praktijklocatie van Haptobron zich in gebouw de Delfstede aan de Phoenixstraat 66. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op 

Stel vrijblijvend je vraag!

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.