Online coaching

Naast haptotherapie bied ik online coaching via skype. Iedereen krijgt in zijn leven te maken met lastige periodes bijvoorbeeld door een ingrijpende gebeurtenis. Ook komen we vaak ergens op een punt waar het gaat om zingeving: ‘wat is nu echt belangrijk in het leven, waarvoor ben ik hier, wat wil ik’.

Het is dan fijn om het niet helemaal alleen te hoeven doen. Vanuit een haptonomische insteek help ik je aanwezig te zijn bij je gevoel. Als je gevoelens toe kunt laten, ze ruimte geeft, ervaar je zelf ook weer ruimte. Door aanwezig te zijn in het nu, is voelbaar welke behoefte je hebt of wat je verlangen is. Maar ook wat in de weg staat om je verlangen te volgen. Je verlangen is een belangrijke drijfveer die je richting geeft. Naast mijn achtergrond in haptonomie heb ik diverse opleidingen op het gebied van coaching gedaan, zoals non-duale coaching en focussen. Ga naar over mij voor meer informatie over mijn achtergrond.

Online coaching is laagdrempelig

Ik ervaar online coaching als een laagdrempelige manier van werken en hoewel het anders is dan en fysieke ontmoeting merk ik dat het snel went. Veel mensen vinden het prettig om vanuit hun eigen vertrouwde omgeving hun vraag naar voren te brengen. Hoewel er geen fysiek contact is, is er zowel in de relatie als met behulp van oefeningen heel veel voelbaar.

Als je het prettig vindt om eerst fysiek kennis te maken, ben je altijd welkom voor een intakegesprek. Een combinatie van online coaching met haptotherapie behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Naast een laagdrempelige manier van coachen hanteer ik ook een laagdrempelig tarief van €40,- per uur. Een kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. Online coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Voor meer informatie kan je altijd bellen of mailen of je kunt een afspraak inplannen via de agenda.

Stel vrijblijvend je vraag!

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.