Contact

Praktijk locatie Delft

Ik werk van maandag tot en met vrijdag in mijn praktijk in Delft. Daarnaast ben ik regelmatig op zaterdag beschikbaar (hiervoor reken ik een toeslag op mijn tarief). Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw van de Delftstede, Phoenixstraat 66. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf het treinstation of ga met tram 1 of 19 naar tramhalte Prinsenhof). Als je met de auto komt, is de Prinsenhofgarage het dichtste bij. Je parkeert bij de 3e of 4e uitgang en dan kom je boven bij de Spoorsingel tegenover de Delftstede. Wil je gratis parkeren dan kan dat in de Curacoastraat en omgeving, je loopt dan over de Reineveldbrug en dan ben je er in ongeveer 10 minuten.

Doorverwijzing niet nodig

Je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig. Plan zelf een afspraak via de knop rechts of vul het het contactformulier in en dan bel ik je. Ook als je vragen hebt, kan je me altijd even bellen of een mail sturen.

Wachttijd

Mijn wachttijd voor nieuwe mensen wisselt, soms is het een paar weken en soms loopt het op tot twee maanden. Dit kun je zien in mijn agenda, als je op de knop klikt om een afspraak te maken. Als de wachttijd lang is en je zou eigenlijk eerder willen, dan kan je dit altijd aangeven. Er komt regelmatig een plekje vrij en dan neem ik contact op als ik een eerdere mogelijkheid heb.
Indien je niet zo lang kunt wachten, verwijs ik je graag naar mijn haptotherapie collega’s Judith Coole in Leidschendam of Luise van Luik in Delft. Voor lichaamsgerichte (trauma)therapie kan je terecht bij Naomi Radewalt, zij werkt zowel in Zuidland als in Delft. Heb je te maken met rouw of verlies, dan kan ik Richelle Verhoef van harte aanbevelen, zij werkt wandelend in Zoetermeer.

Hond Syb

Sinds april 2023 hebben wij een Friese Stabij, hij heet Syb. Ik wil hem opleiden om hem af en toe (op verzoek) in te kunnen zetten in therapie. Doordat honden reageren op gevoelens van mensen kunnen ze een hele bijzondere spiegel zijn. Eigenlijk net als kinderen. Als je bijvoorbeeld zelf haast hebt of onrustig bent lijkt het wel alsof zij juist vertragen of lastiger handelbaar worden. Ik neem Syb af en toe mee naar de praktijk. Hoewel hij nu nog geen specifieke rol heeft, is hij wel altijd voelend in het moment, wat mooi aansluit bij haptotherapie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het dan even weten, dan zorg ik dat hij er niet bij is.

Delft                                                                                     
       

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.