Contact

Wil je kijken of haptonomie iets voor jou is? Neem dan contact op voor een proefsessie of intake! Een proefsessie of intake kost €55,- (normale prijs €75,-) en je kunt dan kennismaken en ervaren wat haptonomie is en of het aansluit bij jou. Je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig. Plan zelf een afspraak via de knop rechts of vul het het contactformulier in en dan bel ik je. Ook als je vragen hebt, kan je me altijd even bellen of me een mail sturen.

Praktijk locaties Delft en Zoetermeer

Ik werk vanuit twee locaties. Op dinsdag en woensdag ben ik in Zoetermeer in gezondheidscentrum Therapeuticum Aurum, Frits de Zwerverhove 1. Dit is in de wijk Buytenwegh. Met openbaar vervoer is tramhalte Buytenwegh op 3 minuten loopafstand. Ook zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de omgeving.
Ik werk in mijn praktijk in Delft op maandag, donderdag en vrijdag en dit is in het gebouw van de Delftstede, Phoenixstraat 66. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf het treinstation of ga met tram 1 of 19 naar tramhalte Prinsenhof). Als je met de auto komt, is de Prinsenhofgarage het dichtste bij. Als je parkeert bij de 3e of 4e uitgang kom je boven bij de Spoorsingel tegenover de Delftstede. Tot 12 uur is het mogelijk gratis te parkeren in de omgeving (bv. Spoorsingel).

Delft                                                                                        Zoetermeer
       

Maak direct een afspraak:

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.