Contact

Wil je kijken of haptonomie iets voor jou is? Neem dan contact op voor een eerste sessie! Je kunt dan kennismaken en ervaren wat haptonomie is en of het aansluit bij jou. Je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig. Plan zelf een afspraak via de knop rechts of vul het het contactformulier in en dan bel ik je. Ook als je vragen hebt, kan je me altijd even bellen of me een mail sturen.

Praktijk locaties Delft en Zoetermeer

Ik werk vanuit twee locaties. Op dinsdag en woensdag ben ik in Zoetermeer in gezondheidscentrum Therapeuticum Aurum. Dit is in de wijk Buytenwegh. Met openbaar vervoer is tramhalte Buytenwegh op 3 minuten loopafstand. Ook zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de omgeving.
Voor haptonomie in Delft werk ik op maandag, donderdag en vrijdag in het centrum, in het gebouw van de Delftstede. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf het treinstation of ga met tram 1 of 19 naar tramhalte Prinsenhof). Als je met de auto komt, kan je parkeren in de Prinsenhofgarage of Phoenixgarage. Gratis parkeren kan aan de rand van Delft, onder meer Pauwhof, deze straat ligt vlakbij tramhalte Brasserskade waar je in twee haltes bij halte Prinsenhof bent.

 

Delft                                                                                        Zoetermeer
       

Stel vrijblijvend je vraag!

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.