Contact

Praktijk locaties Delft en Zoetermeer

Ik werk vanuit twee locaties. Op dinsdag en woensdag ben ik in Zoetermeer in gezondheidscentrum Therapeuticum Aurum, Frits de Zwerverhove 1. Dit is in de wijk Buytenwegh. Met openbaar vervoer is tramhalte Buytenwegh op 3 minuten loopafstand. Ook zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden in de omgeving.
Ik werk in mijn praktijk in Delft op maandag, donderdag en vrijdag. Het is ook mogelijk een afspraak te maken op zaterdag tegen een iets hoger tarief. Mijn praktijk bevindt zich in het gebouw van de Delftstede, Phoenixstraat 66. Het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (10 minuten lopen vanaf het treinstation of ga met tram 1 of 19 naar tramhalte Prinsenhof). Als je met de auto komt, is de Prinsenhofgarage het dichtste bij. Als je parkeert bij de 3e of 4e uitgang kom je boven bij de Spoorsingel tegenover de Delftstede.

Je hebt geen doorverwijzing van je huisarts nodig. Plan zelf een afspraak via de knop rechts of vul het het contactformulier in en dan bel ik je. Ook als je vragen hebt, kan je me altijd even bellen of een mail sturen.

Mijn wachttijd voor nieuwe mensen wisselt, soms is het een paar weken en soms loopt het op tot anderhalve maand. Dit kun je zien in mijn agenda, als je op de knop klikt om een afspraak te maken. Als de wachttijd lang is en je zou eigenlijk eerder willen, dan kan je dit altijd aangeven. Er komt regelmatig een plekje vrij en dan neem ik contact op als ik een eerdere mogelijkheid heb.
Indien je niet zo lang kunt wachten, verwijs ik je graag naar mijn collega’s Judith Coole in Leidschendam of Luise van Luik in Delft. Heb je te maken met rouw of verlies, dan kan ik Richelle Verhoef van harte aanbevelen.

Delft                                                                                        Zoetermeer
       

Maak direct een afspraak:

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.