Tarieven

Mijn tarief is €70,- voor een sessie van 50 tot 60 minuten. Ik bied de eerste sessie voor €35,-, zodat je kunt kijken of haptonomie bij jou aansluit. Je kunt kiezen voor een intakegesprek of een proefsessie. Het intakegesprek is gericht op kennismaken en jouw vraag nader uitdiepen. Ik licht daarin mijn werkwijze toe en we bespreken wat haptonomie voor jou kan betekenen. Je kunt ook kiezen voor een proefsessie. Dit is een losstaande sessie, waarin je met een oefening kan ervaren waar haptonomie over gaat. Op grond van de intake of proefsessie kan je bepalen of je verder wilt.

Ik ben registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelvereniging RBCZ. Diverse zorgverzekeringen bieden een (gedeeltelijke) vergoeding voor haptotherapie, dit valt onder alternatieve geneeswijzen. Meer informatie over verzekeringen vind je op https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html

Als je graag een traject start maar het financieel niet haalbaar voor je is, is dat bespreekbaar in het intakegesprek. Ik vind het belangrijk voor iedereen toegankelijk te zijn.
  

Stel vrijblijvend je vraag!

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.