Tarieven en vergoedingen

Mijn tarief is €70,- voor een sessie van 50 tot 60 minuten. De eerste sessie is een intakegesprek dat gericht is op kennismaken en jouw vraag nader uitdiepen. Ik licht daarin mijn werkwijze toe en laat je ervaren waar haptonomie over gaat en wat het voor jou kan betekenen. Op grond daarvan kan je bepalen of je verder wilt. Wil je haptonomie een keer proberen? Boek nu een proefsessie met 25% korting!

Het is ook mogelijk om ’s avonds of op zaterdag een afspraak te maken in mijn praktijk in Delft. Ik hanteer buiten kantoortijden het tarief van €80,- per sessie.

Vergoeding van zorgverzekering

Ik ben registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Daarnaast ben ik aangesloten bij de koepelvereniging RBCZ. Diverse zorgverzekeringen bieden een (gedeeltelijke) vergoeding voor haptotherapie, dit valt onder alternatieve geneeswijzen. Dus check hier of je verzekering een contract heeft met de NFG.

Als je graag een traject start maar het financieel niet haalbaar voor je is, is dat bespreekbaar in het intakegesprek. Ik vind het belangrijk voor iedereen toegankelijk te zijn.
  

Stel vrijblijvend je vraag!

Eline Potter
015 - 364 77 52
info@haptobron.nl

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.